Consiliere

pentru tine si famila ta

Dupa toate cursurile la care am participat si toate cartile pe care le-am citit, cred cu tarie ca discutiile individuale au darul de a improspata memoria, de a repune lucrurile in perspectiva, de a gasi rezolvarile care se muleaza cel mai bine pe ceea ce se intampla concret in fiecare familie in parte. Asadar, daca simtiti nevoia unei maini de ajutor suplimentare, va pot fi alaturi prin:

Consiliere fata in fatala cabinet:

 

indiferent daca ai mai citit sau nu despre educatia copiilor, unele lucruri tot te iau pe nepregatite! Ca e vorba de mersul la olita, constipatia psihogena, inceputul gradinitei, crizele de furie, pregatirea unei vizite la medic sau momente dificile in viata copilului sau a familiei, situatiile pe care le intalnesti in drumul intortocheat al cresterii copilului pot duce la dificultati si mai mari in viitor. Te voi ajuta sa gasesti calea cea mai buna de a trece cu bine de aceste provocari, astfel incat in urma lor sa deveniti mai puternici. Ne putem programa o intalnire oricand intre orele 09:00 – 18:00, pentru o discutie de o 50 de minute si un tarif de 150 lei. 

Consiliere acasa la voi sau la gradinita:

ma ajuta sa inteleg mai bine contextul situatiei, sa observ comportamentele care pot genera problemele de care va loviti si va ajuta sa scapati de stresul gasirii unei persoane care sa stea cu copiii cat lipsiti. 

Ne putem vedea oriunde in Cluj-Napoca, Baciu, Floresti sau Apahida, pentru o discutie de o ora.

Consiliere prin telefon sau prin Zoom/Skype:

de mare ajutor in cazul in care programul sau distanta ne impiedica sa ne intalnim in persoana. Ne putem auzi oricand intre orele 09:00 – 16:00, pentru o discutie de 50 de minute si un tarif de 150 lei.

Putem programa sedinta de consiliere la distanta in tremen de 48-72 de ore de la confirmarea platii.